На првата Конференција за е-трговија кај нас, ќе учествуваат 30 говорници од девет држави

Првата Конференција за е-трговија кај нас, ќе се одржи на 26 октомври во хотел „Мериот“, а ќе учествуваат триесетина говорници од девет држави. Покрај локалните учесници и експерти за е-трговија, ќе има говорници и од САД, Велика Британија, Чешка, Словенија, Бугарија, Србија, Полска и Белгија.

Link: https://meta.mk/na-prvata-konferentsija-za-e-trgovija-kaj-nas-ke-uchestvuvaat-30-govornitsi-od-devet-drzhavi/

Share this: