Прва училишна градина за производство на храна во Карпош

Во основното училиште „Аврам Писевски“, во Бардовци, се отвори првата училишна градина за одгледување и производство на храна. Промоцијата на оваа градина се одржа денеска, птигодно, токму на Светскиот ден на храната

https://bit.ly/2LIcBcr

Share this: